Voi hyvin ja kehity, niin omassa kuin
työelämässä

Voi hyvin ja kehity, niin omassa kuin
työelämässä

Voi hyvin ja kehity, niin omassa kuin
työelämässä

Voi hyvin ja kehity, niin omassa kuin
työelämässä

Voi hyvin ja kehity, niin omassa kuin
työelämässä

Voi hyvin ja kehity, niin omassa kuin
työelämässä

Täällä voit tutustua taustoihini ja koulutukseeni
tarkemmin.

Katso, mitä tarkoitan omilla oikeuksilla.


Terapian, työnohjauksen, konsultaation ja koulutuksen hinnat.

Psykoterapia Lappeenrannassa

Tarjoan myös työnohjaus-, koulutus- ja konsultointipalveluja

Olen Kari Muhonen – psykoterapeutti (VET), ratkaisukeskeisen psykoterapian maisteri (MSc Solution Focused Therapy), laillistettu sosiaalityöntekijä, erikoissosiaalityöntekijä ja työnohjaaja (STOry) Lappeenrannassa. Toimin psykoterapian parissa sekä kliinisenä psykoterapeuttina että kouluttajana. Teen myös työnohjausta ja tarjoan konsultointipalveluja. Hyödynnän työskentelyssä yksilöiden ja ryhmien kanssa tarpeen mukaan viiden pisteen korva-akupunktiota. Olen pitkään työskennellyt mielenterveyskuntoutuksen, opetuksen ja sosiaalityön kentällä, niin nuorten kuin aikuisten parissa. Lue taustoistani ja yrityksestäni lisää!

Vastaanottoni sijaitsee Pormestarinkadun Viljelytalossa – katso yhteystiedot täältä. Hyödynnän työssäni myös nettiterapiaa, joka mahdollistaa istunnot paikasta riippumatta. Nettiterapian hyödyllisyydestä on selvää tutkimusnäyttöä. Kysy lisää!

Henkilökohtaisiin ja työtä koskeviin solmukohtiin

Psykoterapiaan tulee moni, jolla on jonkinasteisia mielenterveysongelmia, mutta myös ne henkilöt, jotka haluavat tutustua itseensä ja kehittyä tai muuten vain puhua ulkopuoliselle ammattilaiselle elämästään, huolistaan ja unelmistaan. Terapia voi toteutua yksilö-, pari- tai ryhmäterapiana. Teen myös käynti kerrallaan tai kertaterapiaa, jossa tapaamisia on useimmiten yhdestä kolmeen ja tapaamisiin liittyy jatkoseuranta.

Työnohjaus niin ikään paneutuu työn kannalta olennaisiin kehittymisen osa-alueisiin. Ota yhteyttä, niin jutellaan tilanteestasi ja katsotaan yhdessä, mikä olisi paras toimintatapa juuri sinulle.

Ratkaisukeskeinen, toiminnallinen lähestymistapa

Painotan työssäni ratkaisukeskeisyyttä, joka mahdollistaa loistavasti erilaisten menetelmien yhteensovittamisen. Kuntoutuksen kentällä olen tutustunut myös toiminnallisiin menetelmiin, joita hyödynnän niin asiakastyössä kuin työnohjauksen välineenä. Toiminallisuus on vahvistanut käsitystäni siitä, että puhumisen ja yhteisen jakamisen lisäksi ihmiset tarvitsevat kokemuksellisuutta löytääkseen sanoja kuvaamaan elämäntilannettaan, itseään, taitojaan, voimavarojaan…


Soita tai laita viestiä rohkeasti, jos psykoterapia, työnohjaus, koulutus- tai konsultointipalvelut ovat ajankohtaisia. Kerron mielelläni lisää palveluistani.